Atkári Judit

“Ahol eltörtél, ott leszel erős.
Ahol vesztettél, ott leszel legyőzhetetlen,
És ahol felejteni akarnak, ott leszel felejthetetlen.”

…egy lány vagyok, gondolatokkal és hangos kacajjal. Szeretem a szavakat, de csak azoktól, akiktől tartalma van azoknak. Érdeklődésem a lelkek körül forog. Az egyszerűség mögött rejlő egyediséget kedvelem. Időm véges okán azt nem pazarlom értéktelen dolgokra. A lelkem szilánkokkal edzett, könnyeim a fájdalmak útján folytak, de szívem kis pilácsa elolthatatlannak bizonyul(t) :D. Vagy mosolygok vagy mérgelődöm, de legalább mindkettő határozottan meglátszik ;). Minden írásomban ott vagyok és önmagam. Olvass bennem! ?

Gutori Annamária

Mindegy, milyen nehéz volt a tegnap, ma mindent újrakezdhetsz

Húztam magamnak feladatot a felhő szélén elég rendesen.  Keresztül mentem sok mindenen, voltak nehéz pillanatok az életemben. Sokszor elestem, de felálltam és mentem tovább, lehet könnyek közt. Hittem lehet jobb, hittem van megoldás.

Tanultam sokfélét, megnéztem sok technikát, mégis a legtöbbet a saját életemben levő tapasztalatokból tanultam.

Nem vagyok spirituális tanító. Elsősorban ember vagyok, egy nő, egy anya. Segítettem sok embernek és ma is teszem és teszem mindaddig, amíg lehet és lélegzem. Mi az ami motivál? A szeretet. Sablonosnak tűnhet azonban mégis. Szeretet, mert szeretném, hogy boldogabbak legyenek azok is akik olvasnak vagy hallanak. Ha már egy mondatom tud segíteni a sokból, elértem a célom.

Horváthné Laczkó Dóra

Vidéken élek egy családi házban, ennek minden előnyét és hátrányát élvezem.

Vidéken élek egy családi házban, ennek minden előnyét és hátrányát élvezem. Három fiam van, ennek szintén minden előnyét és hátrányát élvezem J.  Nem unatkozom mellettük. Minden nap kihívás velük. De a legfontosabb, hogy rengeteget ölelgetem, simogatom őket, és igen, veszekedek velük, de mégis sokat nevetünk. Általuk jöttem rá arra, hogy néha más szemszögből kell vizsgálni a dolgokat. Ha nehéz szituáció után boldogtalanok, át tudjuk olyanná formálni a történetet, hogy jót nevessünk rajta. Jó érzés mosolyt és kacagást látni, hallani, amikor még fel sem száradt a könny az arcukról.

Megértettem, hogy a hétköznapi bosszúságokat, nehézségeket könnyebb átvészelni humorral.

Adott élethelyzetben, amikor legszívesebben jó nagyokat belerúgnék az autómba és visítva sírnék, miért éppen velem történik meg az, hogy bezárja a fiam az iskola előtt a kocsimba a kulcsot a pótkulccsal, lakáskulccsal együtt… már csak mosolygok… arra gondolok, na mi lesz ebből???

Vagy amikor az Íjász pub helyett az Íjász boltba lépek be, ami egy utcával arrébb van, de az „Íjász” feliratnál már újra a gondolataimba merülve az üzletbe betoppanva csak konstatálom, milyen jó a dekoráció, és már kérem is a limonádét, amire a válasz annyi, hogy vizet vagy nescafét tudnak adni, cukorral, talán van tej a hűtőben… Mi a vége? Egy kellemes beszélgetés, nagy nevetések közepette és íjászati plusz tudás, ja meg ingyen kávé…

Nem dühöngök. Nem „égek”. Nem menekülök a szituációból. Mosolygok. Felismerem, hogy új kalandba csöppentem és máris másként élem meg. Élvezem.

Az írásaimnak mindig van valóságalapja, de a humor mögött mély érzésű, felelősségteljes felnőtt nő rejtőzik. Remélem, ilyen szemmel fogjátok olvasni a történeteimet, és nem azt szűritek majd le belőlük, hogy ez nem normális, olyan, akire még a plüsskutyátokat sem bíznátok rá 🙂

Mészáros Györgyi

Hiszem, hogy minden találkozásnak megvan az oka, és pont akkor kell megtörténnie, amikor arra pont sor kerül. . .

És lehet, hogy ez valakivel egy mosoly lesz az utcán, valakivel meg hosszú éveken át sétáltok egymás mellett akár egy vagy több életen át. . . De mennyi mindenen megy át két lélek, amíg újra találkoznak a szamszára forgatagában. . .
Ezeket az eleséseimet és újra felállásaimat, bukdácsolásaimat, tapasztalásaimat szeretném megosztani veletek. . . Úgy mutatva a világot, ahogy az az én szemüvegemen keresztül látszik <3 ez egy nézőpont. . .
Mindenkié más, és mindenkié igaz, de lehet pont az enyém lendít át valamin. . . És ha már egy mosollyal meg tudom változtatni valakinek a napját, akkor már megérte, ha olvastok is, akkor még jobban ? és ha az segít, akkor meg még jobban <3
Jó olvasást, jó tapasztalásokat <3
Love <3

Zemen Dávid

"Ha csinálunk valamit, csináljuk jól..."

Már egészen kis korom óta foglalkoztat két dolog. A számítógépek, és az, hogy valami igazán újat és egyedit alkossak. Sokáig nem tudtam, hogy ezt a kettőt hogy lehetne összekombinálni úgy, hogy egyszerre mindkét dologban a maximumot hozzam ki magamból.

Aztán ahogy telt az idő, és bővültek a számítógépes ismereteim, rájöttem, hogy a PC nem csak PC, és egy laptoppal is lehet varázsolni, és formabontót alkotni.

A weboldalt készíteni olyan, akárcsak főzni. Nagyon fontos maga az étel, azaz a tartalom milyensége és minősége is, de legalább olyan fontos a tálalás, vagyis a köré épülő design is. Mint a SoulBrights adminisztrátora, azt tűztem ki célul, hogy az írótársaim minőségi tartalmaikat igényes formában tálalhassák az olvasóinknak.