40 éves elmúltál és nő vagy? Húzd le a rolót bátran. Könyveld el magadban nyugodtan, hogy az életed már egy nulla pasifronton. Ne is számíts párkapcsolatra, mert a hozzád hasonló korú férfiak vagy nős állapotban vannak, vagy melegek, vagy épp a sérüléseik sebeit nyalogatva nem mennek bele újabb párkapcsolatba. Regényt lehetne erről írni lassan… Tényleg így van? Tényleg le kellene húznunk a rolót nekünk 40 feletti nőknek?

Figyelem az életem és a körülöttem lévő hasonló korú ismerőseim életét. Az tény, hogy nem egyszerű a magyarországi párkapcsolati helyzet. Talán hozzuk a régi mintáinkat. A nők elfelejtették a női minőséget, a férfiak pedig elfelejtették milyen is férfinak lenni. Sokan feszegetik ezt a témát, tehát lehet erről olvasgatni.
Mi 40-es nők hisztisek vagyunk, túl kemények, nagyravágyók, akaratosak, MILF-ek és még sorolhatnám. Hát tévedsz! A Te szemedben kedves 40-es férfi lehet, ezek vagyunk. A mi oldalunk viszont más.
Kemények vagyunk? Mit jelent ez? Képesek vagyunk megállni a saját lábunkon! Milyenek legyünk szerinted? Sokunk elvált, gyermekét vagy gyermekeit egyedül neveli. Magyarul több embert kell eltartania egyedül, mindenféle támogatás nélkül. Fel kellett venni a gatyát rendesen, hogy helyt álljunk a mindennapok kihívásaiban. Hááát ehhez tényleg szükséges némi nemű keménység…. én inkább határozottságnak, tartásnak és kitartásnak, szívósságnak hívnám. Igen, én is egyedül nevelem a gyermekem, egy jó ideje elvált kategóriában élek. Hozzáteszem, amíg férjnél voltam, akkor is egyedül tettem mindezt, pusztán társas magányban. Szóval a kitartást és az életrevalóságot, a túlélő ösztönt NE keverjük össze a keménységgel! Jogosan fossák le a bokájukat tőlünk a „minimálbéren elvagyok az anyukám szoknyája mellett” lévő férfipalánták, akiknek motivációjuk sincs a fejlődésre. Nagyon kíváncsi lennék, ők hogy nevelnének egyedül gyereket…
Nagyravágyunk?? Mi az, hogy nagyra vágyunk? Talán a néha menjünk el moziba, színházba, randizni, kávézni, kirándulni… stb., az sok?? Alap lenne egy kapcsolatban. Jahh, hogy nincs rá pénz? Visszatértünk a „kemény nőhöz”… Vagy nem jó buli néha egy romantikus séta vagy kirándulás? Igen, tudom, vannak tényleg nagyravágyó nők. Őket nem lehet a lábukról levenni egy kirándulással vagy mozival. Nekik Desigual és Michael Kors kell, az tényleg több, mint egy tucat mozijegy. Az tény, hogy velük a villogás remek móka, mert minden rajtuk lévő cuccon márkajelzés látható. Mi nagy átlag negyvenes nők szeretjük, ha csinos és jól néz ki, de márkajelzés nélkül is elégedettek tudunk lenni.
Akaratos? Mert minőségi időt szeretnénk eltölteni szívünk választottjával? Ez esetben szerintem vállaljuk az akaratos nőszemély címkét, de egyet nem fogunk vele érteni.
A nagy kedvencem a MILF kategória. A 30-as pasik előszeretettel használják e kifejezést ránk. Tisztázzuk mit is jelent ezen angol rövidítés. MILF = Mother I’d Like to Fuck, magyarul: anya, akit megdugnék. Bocsánat a vulgaritásért, de ezt jelenti. Mégis mit gondolsz, Te férfi, amikor ezen címkével jellemzel bennünket? Kecsegtető első hallásra, hiszen nem kell lehúznunk a szexuális rolót. Azonban lehet másra is vágyunk, mint kielégíteni a fantáziád mély bugyraiból előtörő vágyaid, melyet a barátnőddel nem tudsz megvalósítani. Igen, 40 év körül már van tapasztalat, nem fogjuk a szende szüzet játszani, DE van lelkünk is, ami nem egy jó dugásban merül ki. Van egy 30 év körüli fiú, még társkeresős időszakomból ragadt rám, aki havonta írogat nekem, mit is csinálna épp velem… mert a barátnője nem akarja… Többször elküldtem vissza a szülőcsatornába, most már csak figyelem és hagyom. Milyen lelke lehet neki? Hozzáteszem, hogy soha nem találkoztunk és még csak a telefonbeszélgetésig sem jutott el két év alatt. DE fantáziája van. És igen, van aki megteszi neki, mert kell a figyelem és a szeretetéhsége oly fokú, hogy még a legmocskosabb dolgot is bevállalja egy pár perces szexért és szeretetért.
Rázzátok tehàt meg magatokat 40-es Nőtársaim! Szépek, okosak, határozottak, életrevalók vagytok. Nincs miért lehúzni a függönyt. Hogy mit gondolnak rólunk, az a gondolat azoké, akik megalkotják a fejükben. Igen, nézzük meg, hogy igazuk van-e és ha szükséges változtassunk magunkon. DE csakis önmagunkért és maradjunk önmagunk. Senki nincs a mi cipőnkben, senki nem élte át a mi életünket. A saját feladataink csak a miénk. Az, hogy ki milyen és miért, azt csakis ő saját maga tudja. Kívülről ítélkezni könnyű. És persze ott vannak a társadalmi elvárások, kinek milyennek kellene lennie, mert az azért és ezért jó. Úgy gondolom, elsősorban legyen jó annak, aki élete és ha ő ebben boldog, akkor hagyjuk boldognak lenni. Kívülről kemény vagy hisztis, Milf vagy nem, az csak a látszat. Ismerd meg és utána mondhatsz véleményt, de akkor sem áll jogában senkinek sem ítélkezni.

Gutori Annamária

Gutori Annamária

Random bio.

Leave a Reply