Aperitif

Kedvenc megfoghatatlanságaim – akiket még én is megkergetnék :D

By március 15, 2017 No Comments

De hogy meddig kergetném őket? Na, nem sokáig :D. Csak addig, míg észre nem vesznek…azután hátraarc és iszkiri az ellenkező irányba…:D Hogy miért? Mert a himbilimbisek vadászni akarnak, az okos préda pedig ezt felmérve diktálja a tempót…:D Ennek a fajtának pedig különösen.

5. James Franco

Ő egy csibész, sosem áll jól a szeme, ahogyan a szénája sem. Talán csak egy valamije állhat jól. Kicsit a gyermeked, kicsit a szeretőd, kicsit …a mindened. Titoklepel van körülötte. Egy nézéssel mindent lerendez. Alanyi jogon járattatja magának a megbocsátást. Sosem fogod őt ismerni, ezért mindig kíváncsi leszel rá. Már az első napon ásd meg a sírod, úgyis beleesel. Szervezőképességed előveheted, tipikusan életképtelen. Szerintem még a postán sem járt életében. De tőle nem várunk el sokat, azt a keveset, amit tud, azt értékeljük…nagyra. Sosem tudhatod, mit akar, hiszen még önmagával sincs egyezségben. Sodrásban van a világgal, de valahogy kikötni mindig elfelejt…násztánc lesz ez frigy nélkül 😉 Hogy rajta kívül a xanax-hoz fogsz nyúlni és szívtörékenységben elhalálozni, azt megígérhetem, de legalább a révület állapotában teheted mindezt.

4. Johnny Deep

Bírom a furcsákat. Olyan elgondolkodtatóak. Kész cirkusz ez a fazon. Érett, mégis lökött. Akarok vele játszani. A szemüvegei még engem is „megfontolttá” tesznek egy időre. Kimondottan művészi megjelenése és vonalvezetése van. Meglátásai elmepazarítóak lehetnek. Kevés dolog érdekelheti igazán, azonban az bármely napszakban elérheti. Szomorú szemei kikészítik a retinám, ahogyan a szívem is. Zsebe tele lehet trükkökkel…nyugodtan lehet kotorászni és keresgélni ;). Tipikus főiskolás lázadó, a „csóró” megjelenés teszi követhetetlenül egyedivé. Egy kicsit azért figyelni kell, nehogy minden ékszerem magára hajítsa. Igazi ötletgyáros és illúzionista. Esetében nincs muszáj, csak fesztelen lavírozás.

3. Keanu Reeves

Kegyetlen keresi a vesém minden pillantása. Ezt a pasit állni kell és nem fog besarazni. Mellette nem mernék hahotázni, nehogy hetykeséggel véreztessen el. Ha ránézek, máris egészségesebb az életmódom és rohanok jógázni. Hogy eszes és mélységes bugyrai vannak, nem kétséges. Ha Ő a pirítós, én a vaj lehetek. Mr. ész és lélek egyben. Amikor szerelmet vall, tilos a poénkodás, tanácsos vigyázzban állni, nehogy megbántódjon érzelmei áramoltatása közben. Mint a kagyló, úgy zárul be egy pillanat alatt…és úgy járok, mint fehér kesztyűjében Julia pretty woman-ként. Ha elnyerted bizalmát, a tiéd és vele együtt a fél világ is. Esetében feltételezem a reggeli ágyba kávém pontosan úgy, ahogyan szeretem. A javára írható, hogy a haverok és bulik jóval az „asszonyszemély” mögött találhatóak, továbbá imádja az állatokat. Tipikus jó férj, kicsit „klír” ugyan, de tisztelhető a végsőkig. Ha szeretsz vasalni, neki mehet az igen :D.

2. Tom Hardy

Szinte rá sem merek nézni :D. Olyan kisugárzása van, ami leolvasztja a göncöket…bugyiszaggató! Belenézek a szemébe és elvesztek mindent. Azt sem tudom, i.e. vagy éppen utána vagyunk már. Bárhol megjelenik, szétoszlik erejétől a tömeg. Fénykardja lehet? :D. A szája és a szemöldökmozgása megrendítő. Megpecsételi a női sorsokat. Mégis, ő egy jófiú. Ezt érezni rajta. Máris hozzá akarsz bújni, mert tudod, ha odaégeted az ünnepi szárnyast, előveszi a stukkert, szétlövi a kis rohadékot és féltő tekintettel a karjába von. Nem egy lármás teremtés, amolyan szemlélődő típus. Felnézel rá, mert a bölcsek ritkán szólnak :D. Csapzottságával kutyatermészetét tükrözi és máris kitépnéd szíved neki…úgyis visszahozza. Kell rá az a kis szőrme (arc). Fogyókúrához kitűnő, mivel rajta kívül mást sem lehet jobban megkívánni.

1. Mickey Rourke

Én elviszem a balhét érte szívesen, de csakis érte 😀 IMÁDOM. Az én ízlésem nem tűri meg a szabályosságot és a szépséget. A túl szép nekem unalmas, hát miért lehetne ugyan rajongani, ha nem a hibákért?:D.

Abszolút szexi így öregen és összevarrva :D. Hihetetlen, mennyire szét van esve, mégis szilárd anyagról beszélünk. Figyeld meg, még a haja sem tud törvényesen állni. Pazar egy jelenség. Ránézel és nem tudod, mit gondolj, ezért tovább kell fürkészned. És addig nézed, amíg a bűvölet állapotába nem kerülsz. Ez a férfi még hanyag eleganciának is sok(k). Tudod, hogy egy papa, mégis lázas leszel tőle :D. Hol vigyorognak, hol sírnak a szemei. Vele garantáltan csak elvétkezni lehet. Bármit is aggasson magára, az éppen jó. Vagy azért, mert neki aztán már teljesen mindegy, vagy mert egyszerűen végtelen pozitív lúzerhősként mindent tud viselni. Férfiasan állja még a mély dekoltázst is. A közelében életre kel a rock’n’roll és nem akarsz többé már jó lenni. Te akarsz kiugrani a selyemből, lehetőleg önként. Kötőszövete igen rendben van, a tetoválásai ékkövekként hatnak elfajzott testén. Lázadhatnékod van tőle. Magad tiltanád be a konvenció szót. Minden hibája gyilkos szexepilként hat élőre és élettelenre. Esendő és Te vele akarsz esdekelni. Ha úgy adódna, fene bánná, hogy fel kell olvasni neki a reggeli újságot :D.