Vágykehely

“Beszélgetés” önmagunkkal

By január 29, 2017 No Comments
Először az jut eszünkbe, hogy ez a “beszélgetés” a párunkkal történik meg. . . De mi a helyzet a saját magunkkal megélt szexuális “párbeszédekkel”. . .

Mai napig zavarba jövünk, zavarunkban nevetünk, amikor arról esik szó, hogy hogyan szeretgetjük magunkat. . . Pedig nem ennek kéne a legtermészetesebbnek lennie??? Hogyan várjuk el a párunktól, hogy tudja mi izgat fel minket igazán, ha mi magunk sem ismerjük a saját testünk minden szegletét. De nem én vagyok az első aki erről ír, vagy beszél. . .csak nálam most jött el az idő arra, hogy rájöjjek mennyire fontos is ez. . .
Hogy úgy nézz magadra, ahogy azt szeretnéd, hogy más nézzen rád. 🙂 hogy úgy érintsd meg magad, ahogy azt szeretnéd, hogy más hozzád érjen . . .

Aztán ez a szex “közbeni” beszéd. . . Hogy merd kimondani, mi esik jól. Pozitívan ráterelően kommunikálni. Őszintének lenni. De hogyan lehetnénk mással azok,, ha sokszor magunkkal sem vagyunk? Hogyan mondd el a vágyaid valakinek, ha magadnak sem mered sokszor bevallani. . . Vagy lehet feljön beszédtéma ként a baratnőkkel, de nem ők fognak falhoz vágni este, ha épp vad szexre vágysz, de a párodnak nem mered elmondani, mert Ő az örök romantikus és nem akarod megbántani. . . Haha, de mi van ha ő azért ilyen, mert az gondolja te olyan vagy, pedig a legnagyobb vágya h. Egyszer végre egy piros melltartóban és tangában várd otthon, és azt kérd most olyan vadul szexeljetek, mint meg soha. . .
No de ilyen bátor kijelentések előtt bizony stabilnak kell lenni saját vágyainkkal kapcsolatban is. . .
És még az is lehet, hogy a vad szex neki teljesen mást jelent. . . És össze-vissza ver közben . . . Szóval érdemes ott belül rendet tenni.
Önbizalommal teli beszélgetni.
Nem csak arról, hogy milyen fűszerekkel szereti az egyben sült csirkét, hanem arról is h. Épp melyik pozícióban érezted azt, hogy leginkább elérte a G pontodat, és olyan orgazmusod volt, mint még azelőtt soha. . .
Mert lehet ám újat alkotni. . . Mennyi új és más recept van ugyan azokból a hozzávalókból? De utánajársz, utánaolvasol, megfőzöd. . . először magadnak, aztán megkostoltatod valakivel. Megkérdezed milyen volt. Teszteled. . .
Ő elmondja. . . Mi hiányzott, mi nem. Mit lehetne másképp legközelebb. . .
. . .  és ezt a szex nyelvére lefordítva. . .
Olvasol mi jó egy nőnek/férfinak. Kipróbálod a magadon, a párodon. Megkérdezed a párodat, milyen volt. Aztán megkéred csinálja meg rajtad azt, ami magadtól magadnak jól esett. Aztán kérdezd meg neki milyen volt az örömödet látni. . . Milyen érzés volt csinálni.  . .

Nyílni, beszélgetni. Természetesen. Nem gátlásosan. . . Hisz a szex az egyik legtermeszetesebben kezdetektől belénk kódolt valami . . . Miért éreznénk hát szégyent?
Megélni. Örülni. Boldognak lenni!
Előtte, amikor várod, közben amikor történik, és utána, hogy mennyire jó volt az orgazmus pillanatában lenni, és a gyönyörök megélése után egymás szivverését és örömteli lélegzését hallgatni. . .