Vágykehely

Mr. Fél 6

By december 26, 2016 No Comments

Tökéletes randik, szuper kommunikáció. Ha elkezdjük a beszélgetést le sem tudunk állni. Szereti a romantikus sétát. És baromi jól csókol, imáááádom. Igaz nem egy Adonis, de anyukám mindig azt mondta legyen egy fokkal szebb mint az ördög. Ez stimmel ? Olyan egy húron pendülünk, hogy csuda. Imádjuk és értjük egymás humorát. Mi kell más? Telnek a napok, hetek. Egyik randi a másik után. Majd elindult a szex probléma…Befeszülve egy romantikus pillanatban közölte mi van ha nem megy a szex? Minden stimmel de ő fél ettől. Persze a megértő Teréz anyai oldalam meg nem sejtett veszélyt. Ki beszéltük a kémiát, milyen hatással vagyunk egymásra és nem lesz gond. Nahh egyszer bejött hozzám program előtt. Megnézte a lakásom. A hálószobából úgy menekült mintha nagy késsel üldözne valaki. Csók, kémia és ő mielőtt bármi bemelegedhetne köztünk közölte menjünk a megbeszélt helyre. Teréz anyai énem meg mindig tombol és megértő.

Nahh jött a gyere át hozzám, főzök vacsorát és aludj ott. Persze izgultam meg vártam hisz érzelmileg mar benne voltam jócskán. Eljött értem de már a kocsiban közölte “drágám lehetsz te bármilyen szép és kedves ha nem vagy jó az ágyban Hello” Őszintén megvallva ki akartam szállni a kocsiból mert ekkor mar erősen éreztem itt nem okés valami. Persze a vacsi isteni volt, de Mr fél 6 ideges és feszült. Próbáltam nyugtatni simogatással csókkal de nem sokra mentem.

Nahh vége a vacsinak, ülök a kanapén. Nekem esik, úgy tépi le a ruháimat, hogy amikor öltöztem, fél óra volt a nadrágomból kihámozni a bugyimat… szóval nekem esik szó szerint. Nincs előjáték nincs simi…. meg azt sem tudja nő vagyok e ? csak leteper és dugni akar… csak akar… mert nincs mivel és nincs hogy… úristeeeen ez de gáz. Lefagyok, teljesen… mintha most látnék először férfit… persze nem sikerül a szex. Nézünk egy filmet… semmire nem emlékszem csak az van bennem, had meneküljek el innen. Film közben újra leteperés.. újra kudarc… bennem hatalmas vágy, hogy hívjak egy taxit, hazamenjek és még rémálmaimban se jöjjön elő ez az überciki szituáció.

Persze még mindig Teréz anyát játszom és még én nyugtatom őt hogy csak az első feszkó, meg nagyon ráfeszült erre a szexre.

Éjjel csak hallgatom ahogy szuszog és minden vágyam hogy hívjak egy taxit és hazamenjek. De nem merek.. mi van ha megbántom? Teréz anya szerep egyre erősebb…

Kikövetkeztethető, mi a sztori vége.. Mr fel 6-nak súlyos erekció problémái vannak és a mérete is nagyon kicsi…

Eltűnt, majd két nap múlva Viberen szakít hogy a szex nem működik közöttünk…

Tanulság: második Teréz anyát el kellett volna küldenem haza. Persze a félelmeim miatti megfelelést elfelejteni és miután a szerető együttérzést gyakoroltam a másik félen utána egyből magamon is gyakorolni és azt szem előtt tartani ami nekem a jó. Szeretni magam annyira hogy nem alázom porrá a maradék nőiességem.

Csajok, lányok, nőtársaim! Ha egy pasinak merevedési problémái vannak, annak nem Te vagy az oka. Főleg első alkalommal. Súlyos lelki háttere van, megfelelés, bizonyítási kényszer, kudarc élmények. De nem veled, csupán te vagy ott. Ha egy pasinak fontos vagy nem hagy ott egy ilyen szituációban hanem megtesz mindent hogy kielégítsen. Ha nem tesz semmit, akkor csak próbálkozik melyik “cipő illik tökéletesen rá”. Fő hogy ne bántsátok magatokat más hibája miatt. Nyilván szükséges a kommunikáció de nem kell erőltetni semmit. Tapasztalás van.

Gutori Annamária

Gutori Annamária

Random bio.